Pages

Thursday, May 28, 2015

بیسکاتی پسته و زعفران


بین ادویه ها زعفران و دارچین رو از همه بیشتر دوست دارم. جفتشون معجزه میکنند. حالا فکر کنید یه جایی زعفران باشه پسته نباشه !!! انگاری یه چیزی کمه.


بیسکاتی هم که معرف حضورتون هست. بیسکویت ایتالیایی که دو مرحله پخت داره و به خاطر خشک بودن کنار چای خیلی میچسبه. البته بیسکاتی های من در واقع مینی بیسکاتی هستند.

مواد اولیه:

تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۳,۱/۴ پیمانه
پسته ۱ پیمانه
زعفران دام کرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری 
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

Wednesday, May 27, 2015

چیزکیک توت فرنگی


امروز 2 تا دستور از چیزکیک مینویسم که اولی همون دستور رایج هست و دومی یه دستور کم کالری که اگه مواد اولیه در دسترس باشه همون نتیجه و همون مزه رو خواهیم داشت با کالری کمتر. با توجه به اینکه چیزکیک رو همه دوست داریم و نمیتونیم به یک برشش بسنده کنیم با این دستور کمتر دچار عذاب وجدان بعد از دریافت کالری بالا میشیم :-)

برای لایه زیرین کیک:
شکر 2 قاشق سوپخوری
کره 3 قاشق سوپخوری
پودر بیسکوئیت Graham یا ساقه طلایی 1،1/4 پیمانه
کاغذ روغنی
کاغذ آلومینیوم

فرمول 1:
شکر 3/4 پیمانه
آرد 3 قاشق سوپخوری
3 بسته 250 گرمی پنیر philadelphia
وانیل 1 قاشق چایخوری
خامه ترش 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد

فرمول 2:
یک بسته 500 گرمی Cottage cheese 1%
2 بسته 250 گرمی پنیر philadelphia
3/4 پیمانه Natural Greek Yogurt 0%
شکر 1 پیمانه
آرد 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری

برای مخلوط توت فرنگی:
توت فرنگی 300 گرم
نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری 

برای ژله توت فرنگی:
توت فرنگی 450 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
شکر 1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری 

Monday, May 25, 2015

نودل کدو سبز


دستور یه اسپاگتی رو چند ماه پیش گذاشته بودم که با کدو درست میشه. دستورش رو اینجا میتونید ببینید: کدو اسپاگتی
این هم یه غذای سبک و خوشمزه دیگه با کدو سبز. کلا من غذاهای رشته ای رو خیلی دوست دارم, اش رشته, نودل, پاستا, غذاهای آسیای شرقی و امثال اینها.

مواد اولیه:

کدو سبز درشت ۲ عدد
گوجه گیلاسی ۶ عدد
فلفل شیرین کوچک ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه 
نمک, فلفل سیاه, پاپریکا, ارگانو,ریحان خشک  
آویشن تازه
لیمو ترش

Wednesday, May 20, 2015

بیسکویت لیمویی شکلاتی


این بیسکویت های خوشمزه رو برای فارغ التحصیلی یه دوست درست کرده بودم.
خمیر بیسکویت با بیسکویتهایی که تا به حال درست کردم یه کم فرق داره. به این کوکی shortbread "شُرت برِد" یا به فرانسه sablé "سَبله" گفته میشه. به نظرم مزش نسبت به کوکی های دیگه بهتر میشه ولی بسیار ترد و شکننده هستش.
اینجا میتونید در مورد این نوع کوکی و تفاوتش با بقیه بخونید : بیسکویت گل رز (از سالومه عزیز) . چون توضیحات واضح و کامله دوباره نویسی نمیکنم.

مواد اولیه :

لیمو ترش زرد ۱ عدد
لیمو ترش سبز ۱ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم 
کره ۲۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
نمک ۱ پینچ
شکلات تلخ یا شیری ۲۰۰ گرم

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...